share on facebook share on twitter share on mail share on linkedin share on google plus share on whatsapp
Winnaars 2016 Winnaars 2016

Uitreiking

De feestelijke prijsuitreiking vond plaats op 7 december 2016 in de Stadsschouwburg in Deventer. De prijsuitreiking was onderdeel van het Gratis Goud Festival. Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS, reikte de prijzen uit. De presentatie van de avond was in handen van John Williams.

Wervelende show
Come Correct Breakdance Crew gaf spetterende optredens met een combinatie van dans, humor, theater en spectaculaire moves.

Foto's en film
Even sfeerproeven? Bekijk dan de video van de avond.
Of blader door het fotoalbum.

Winnaars en genomineerden
Maak kennis met de winnaars in deze filmpjes
DeBroekriem
VoedselLoket Almere
Flore Brummans
De publieksprijswinnnaars: DeBroekriem, Prachtlint en André Blaauwgeers

Wie waren ook alweer genomineerd? Bekijk de filmpjes
Genomineerden landelijk
Genomineerden Lokaal
Genomineerden VriendenLoterij Passieprijs
of download de brochure (pdf-bestand)

Voorgaande jaren
Wilt u een indruk krijgen hoe het eerdere jaren was? Zie hieronder de foto’s en filmpjes van de voorgaande edities.

2015
In 2015 waren er maar liefst zeven winnaars. Move, Forsa!, Aaf Verkade, Nanny Jansen wonnen de juryprijzen. De publieksprijzen gingen naar Sensoor/113Online, Dorpswinkel Dalerpeel en Rob Hagen. De prijzen werden uitgereikt door Kees van der Burg van het ministerie van VWS. De presentatie was in handen van Leonie Jansen.

Bekijk hier de foto’s  en de film van de uitreiking in Beeld en Geluid in Hilversum. Bekijk het persbericht met de winnaars.

2014
De vrijwilligersprijzen werden in 2014 uitgereikt door staatssecretaris Van Rijn en minister Plasterk, de presentatie was in handen van Astrid Joosten. Bewegingsplezier voor Ouderen en chronisch Zieken, GIPS Spelen&Leren, Samen CéraWyck, tanteLouise-Vivensis, Mondial Movers, gemeente De Bilt, Babs van Geel en Marien Boonman zijn de gelukkige winnaars van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2014.

Bekijk het videoverslag en de foto's van de uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2014. Bekijk het persbericht met de winnaars. Of download de publicatie met genomineerden en winnaars.

Koffietijd maakte een reportage over de VriendenLoterij Passieprijs. Bekijk de uitzending van Koffietijd.

2013
Dien je Stad uit Ede, Zwembad Meekenesch uit Lichtenvoorde, gemeente Hoogeveen en ICT bedrijf Accenture wonnen de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013. De presentatie was in handen van Sylvana Simons, staatssecretaris Van Rijn reikte de vrijwilligersprijzen uit.Lees het persbericht met de winnaars van 2013. Bekijk hier de foto's en de film van de uitreiking in het Vorstelijk Complex in Utrecht. In aanloop naar de uitreiking verscheen er ook een speciale bijlage bij Metro. Bekijk de Metrobijlage.

Koffietijd maakte een reportage over één van de winnaars: Dien je Stad uit Ede. Bekijk de uitzending van Koffietijd.

2012
In 2012 presenteerde Lucille Werner de Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Staatssecretaris Van Rijn reikte de prijzen uit. VoorleesExpress, Stichting Veilig Online, Vrijwillige vervoersdienst Woej, gemeente Den Bosch en VolkerWessels Academy waren de gelukkige winnaars tijdens de feestelijke avond in Madurodam.

Lees het persbericht met de winnaars van 2012. Bekijk de foto's en het filmpje van de uitreiking, en het filmpje waarin Annemarie Jorritsma (juryvoorzitter) de genomineerden toespreekt. Ook in 2012 verscheen er een speciale bijlage bij Metro. Bekijk de Metrobijlage.

 

© 2016 Movisie